OPINIONS MEVES

Avui, tenia ganes de parlar de l’extraordinària manifestació de Brussel·les, però no ho faré pas per diverses raons, entre elles, que ja se n’ha parlat a bastament.

Avui faré patents unes opinions meves, sobre coses que estan passant.

Aquests del tripartit del 155, ens estan martellejant contínuament, que hem entrat per fi a la normalitat, cosa que és d’un cinisme i una manca d’honestedat certament alarmant.

Algú creu que viure en estat de setge és una situació normal? No podem pas oblidar, la quantitat de policies que tenim desplegats perquè fem bondat.

Algú creu que unes eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel govern de Madrid, és una situació normal?

Tenir a la presó, el vicepresident del govern i el conseller d’interior, és una situació de normalitat?

Que el president de l’ANC i el president d’Òmnium estiguin empresonats, entra dins la normalitat?

Que el president i part del govern hagi d’estar a l’exili, algú creu que és una situació que es pugui dir que és normal?

Que TV3 estigui amenaçada, és normal en un estat dret?

Que per part de la justícia es vulgui fer abandonar la política a un candidat a la presidència de la Generalitat és propi d’un estat de dret?

Em podria allargar molt més, però ho deixaré aquí, només fer un apunt, l’aplicació del 155 tal com l’han fet, és un veritable cop d’estat, en el qual podríem dir que no ha faltat la violència.

Manel Mayor                                        09 de desembre de 2017              

Un pensament a "OPINIONS MEVES"

  1. Te tota la rao amb tot lo que diu. Com persona gran que ja vaig viure la epoca del Dictador ja sabia mes o meyns de que anaba pero ara em sobrepassa i reconec que estic… empipada i rabiosa.
    Perdo per el meu catala escrit pero como “hija de la dictadura” ni parlar ni escriure en catala, altrament “colleja que te cae” be al deixo tranquil. M’agraden el seus escrits son coherents.

Els comentaris estan tancats.