POTENCIALMENT UN POLVORÍ

_DSC0005

_DSC0003 _DSC0006

Fa dies que ho volia fer, però sempre m’anava dient: ja ho faran home, de fet han dit que ja ho estaven fent això de desbrossar el sotabosc, però es veu que per aquesta zona, no hi passen ni els regidors, ni els tècnics de l’àrea corresponent o tal vegada a aquests darrers no se’ls hi fa gaire cas o gens.

Sí, estic parlant de la zona aquesta que mostren les fotografies, a tocar per cert dels pisos i cases Sants Boada, que en cas d’incendi, ho tenen ben bé a tocar. Ja em varen fer patir prou per a la revetlla de Sant Joan, perquè una guspira de qualsevol petard hagués estat suficient per calar-hi foc; sense anar més lluny, a un altre indret de matolls s’hi va calar foc per la revetlla, o sigui que no estic fent alarmisme.

Ja que no hi ha cap veí que jo sàpiga, que hagi fotut el crit al cel, ho faig jo amb proves gràfiques, sí, perquè no hi hagi dubtes de la veracitat de la meva denúncia com a ciutadà ganxó.

Se’m podrà dir que només poso llum sobre les coses que no es fan bé o que jo crec que no s’hi fan prou, evidentment, el que fan bé o suposadament bé, ja ho esbombaran pla bé, des del nostre Excel·lentíssim Ajuntament, els membres de l’equip de govern. Veurem si no ens diran que no li pertoca a l’ajuntament de fer-ho, perquè aquest indret és de propietat privada, excusa que no em serveix, ja que la seva obligació en cas que fos així, seria fer-li un requeriment al seu propietari, perquè deixi aquest indret com li correspon.

 

Manel Mayor                                                           17 de juliol de 2016