PUNTS DE VISTA

Ha començat a córrer la brama que els vells o les persones grans, digueu-ne com vulgueu, tenen molt mal caràcter i molt mal geni… i sí, n’hi ha que les tenim aquestes “virtuts” i les deixem sortir a l’exterior, però no ens equivoquéssim pas, no ho fem de manera gratuïta sinó amb tota la raó del món.

I els esportistes “professionals” es poden posar com vulguin, però amb totes les hores que hi ha per sortir, triar l’horari dels vells és tenir uns bons pebrots, han de comptar que ells van sense mascareta i no respecten les distàncies de seguretat.

Això dels esportistes va dirigit als que s’han queixat davant les càmeres de televisió sense cap mena de vergonya, no pas als que fan esport a la meva població, d’aquests, només una petita part d’irresponsables fan l’orni a tota mena de normativa, però no se’ls pot considerar esportistes, més aviat se’ls hauria d’anomenar “fantasmes”.

També es passen per l’arc de triomf, tant els horaris, com les distàncies de seguretat, com el fet de portar mascareta, adolescents, gent amb criatures i d’altres que no són de cap d’aquests apartats i és clar, llavors els vells s’emprenyen i tenen mal geni…

També voldria deixar clar, que a mi particularment el que em molesta, és la manca d’educació que implica, no respectar les distàncies passejant per les voreres i a sobre no dur mascareta.

Malauradament aquestes manques d’ètica o d’educació, són imputables generalment a joventut, tot i que també n’hi ha algun que altre de força més madur.

Bé, ja m’he quedat a gust i com diria en Tardà algú ho havia de dir.

Manel Mayor                                      8 de maig de 2020