RESSAQUES DE LA DIADA

Diada 2022 11.09.2022 Foto: Albert Salamé / VWFoto

En aquests moments tinc un munt o més aviat un piló d’idees desordenades dins del cap, que es pot ben dir que estan ben apilonades, però miraré de posar-hi ordre.

En primer lloc, voldria preguntar a la presidenta de l’ANC: Com pensa fer la independència ara en aquests moments? A l’estil president Puigdemont? (I amb això no exculpo ningú del govern, però ell n’era la màxima autoritat), per què si és així no cal que ens hi posem o és que té una poció màgica fora de l’abast dels pobres mortals? Com que ben segur que no és així, li demanaria una mica més de serietat.

Crec que ja va essent hora d’admetre tots els errors i totes les mancances, ja que ens asseguraven que ho tenien tot ben lligat, però a l’hora de la veritat no va ser així, ben al contrari, es van fer un fart de donar informació a l’estat, sense tenir en compte que si volien dur a terme una operació d’aquesta envergadura, l’estat era l’enemic i sempre s’ha dit que a l’enemic no se li ha de donar informació, en tot cas ha de ser falsa.

No hem d’oblidar tampoc, que teníem un conseller que passava informació sota mà i una consellera que va tenir la barra de dir que allò no havia estat més que una prova.

Un apunt, abans que la portaveu d’ERC es dirigís a la presidenta de l’ANC, demanant-li com pensava fer la independència, ja ho tenia al cap i fins i tot ho vaig comentar a casa i crec que com jo n’hi havia molts d’altres.

Bé, he aconseguit posar un cert ordre al batibull de coses que tinc al cap, encara n’hi queden forces, però ho deixaré per un altre moment que això ja s’ha allargat massa.

Manel Mayor                                          12 de setembre de 2022