SANT FELIU… UN ENORME BLOC DE FORMIGÓ

La ineptitud crònica pel que sembla s’ha fet lloc dins el nostre ajuntament.

No en tenen prou amb la destrossa que ja han fet al carrer Rius i Calvet i a la platja just a sota, que ara pretenen continuar amb la seva dèria: el formigó i a sobre tenen la barra de presentar-ho com una gran obra.

De fet ja hi ha gent que veu per dessota d’aquesta dèria de les grades i el formigó, una font d’ingressos extraordinària cap a les butxaques d’algun d’ells.

Jo de fet, m’estimaria més pensar que són uns ximples incompetents, perquè l’altra sospita sí que em semblaria molt indecent.

Continuant amb les incongruències, ens diuen que han decidit prescindir de l’estany de la plaça Agulló, pel perill de mosquits, ostres, fins i tot en això són poc imaginatius.

Apel·lar a la possible proliferació de mosquits en un estany amb peixos i ignorar que a uns metres més enllà, o sigui a la sortida de la canalització de la riera, hi ha un embassament continuat d’aigües en estat de putrefacció, si més no té delicte.

I posats a treure draps bruts, algú serà capaç d’explicar el perquè de la despesa de milers i milers d’euros en la canalització de la riera, total perquè deixi la merda allà mateix on la deixava?

El resultat de tots aquests somnis de grandesa, ens deixaran el nostre Sant Feliu convertit en un enorme bloc de formigó.

Manel Mayor                                       06 de setembre de 2018