S’HA DE TENIR BARRA!

599142_10200777808032159_1966632413_nLa senyora Chacón té la virtut de treure’m de polleguera cada dos per tres, ara es despenja amb la bestiesa, de que s’ofèn per les declaracions de l’Oriol Junqueras:per fi Escòcia ja té data per la llibertat, i a sobre es permet el luxe, de llençar dubtes sobre com van passar la dictadura la família d’en Junqueras i es posa medalles de màrtir.

Miri senyora, la guerra també la vam patir els d’aquest meu País, igual o pitjor que a la seva Andalusia natal, i de morts, tancats a la presó i a camps de concentració, n’hi va haver infinitat de compatriotes i d’aquests algun familiar que altre i això sense comptar els exiliats per sempre més.

El que si hem patit el meu poble i jo, és un terrible genocidi cultural. Ens van negar l’existència d’aquest el nostre País, ens van voler fer creure que no teníem història, ens volien matar la nostra llengua, tot això amb el vist i plau de gent com vostè, que semblen odiar la terra que els va acollir i se les donen de progressistes. Sortosament la majoria dels que van venir, no son com vostè, si més no en aquestes meves contrades. Només una mostra, la meva dona, la meva companya de tota una vida, va venir de la llunyana Extremadura i miri quina cosa més estranya, desitja la independència amb tanta o més força que jo mateix.

Miri senyora, com van viure la dictadura la família del senyor Junqueras, a mi no em treu pas la son, però el que si m’ofèn i de debò, és la seva actitud rabiosa en contra de la llibertat de la meva terra i a més mentint descaradament, manipulant impunement. Vostè sap perfectament que la independència de Catalunya no fractura res, al contrari, uneix, i té la possibilitat d’oferir un mon millor als seus habitants, cosa que estan subjugats a l’Estat Espanyol no és pas possible. I si és incapaç de veure això, doncs llavors hauré de creure, que la seva ignorància és més gran del que jo em creia.

 

Manel Mayor                                                          23 de Març de 2013