TENIM PRESSA! MOLTA PRESSA!

1358081084411He deixat passar uns dies perquè els meus pensaments fessin pòsit i perquè alguna ploma amb més prestigi que la meva, hi digués la seva opinió. Em refereixo a les manifestacions de la senyora Camats, que dies enrere manifestava, que ERC tenen molta pressa per accelerar el procés cap a l’estat propi, per ella simplement el dret a decidir, no se sap exactament que.

Declaracions d’aquesta mena i més si venen d’una formació d’esquerres, o més ben dit d’una representant d’aquesta dita formació, fa mal, fa mal perquè don a entendre, que no viu al mateix mon que els seus compatriotes.

Senyora Camats, en aquest nostre País hi ha molta gent que pateix, ni ha molts que ja passen gana, ni ha d’altres que es queden sense casa i ni ha que ho  pateixen tot, això, i vol que no tinguem pressa, vostè és d’aquest mon? O és que com que té un sou assegurat, tot això no l’amoïna?

I ja que hi estem posats, voldria dir-n’hi un altra de  cosa, des de que ha començat aquesta legislatura, només s’emplenen la boca amb no volem pressupostos amb retallades, bé les retallades no ens agraden a nosaltres tampoc, però li voldria fer un suggeriment i perdoni la meva gosadia, perquè no agafen vostè i els seus companys i van a la televisió i a la ràdio i amb números, no amb paraules, i ens expliquen com és fa això, que consti que m’agradaria i molt que ens ho pogués explicar i que a més tingués raó.

 

Manel Mayor                                                   20 de Març de 2013