SI ELS FAN MÉS BURROS, ELS FAN DE PLÀSTIC

libres-iguales--644x362

Si els fan més burros els fan de plàstic, però d’aquell tant dolent que ja no es pot ni reciclar. Aquesta frase tant “bonica”, va dirigida a aquests que diuen que son “libres e Iguales”, uns elements similars, a aquelles altres llumeneres neofeixistes anomenades Faes.

Jo els hi diria d’entrada, que deixin de fer el dropo i que no les diguin de l’alçada d’un campanar, com que veig que d’entrada, si més no ho aparenten, que la seva cultura deixa molt que desitjar, els hi diré a tall de pedagogia cultural, que les víctimes de robatori som nosaltres i abans d’entrar en matèria els hi he de manifestar, perquè no m’ho puc pas quedar a dins, que la seva llibertat no m’interessa el més mínim i que d’iguals res de res, mirin ens assemblem tant, com un ou i una castanya.

Els lladres i criminals, son aquells que varen entrar a casa nostra per la força de les armes i varen dur a terme un genocidi esfereïdor. No en van tenir prou amb això, que van intentar amb totes les seves forces, un complet genocidi cultural i han maldat tots aquests llargs tres-cents anys, per fer desaparèixer la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra història i el que és encara més greu, substituir-les per les seves.

Evidentment no se’n han en sortit pas, no perquè no ho continuïn intentant amb totes les seves forces i encara tenen la barra de dir que la meva terra és seva, per dret de conquesta, poca-soltes? Els catalans reivindiquem allò que ens pertany, la nostra terra amb llibertat i fotre fora l’opressor d’una punyetera vegada.

Per tant, deixin de voler-nos encolomar sopars de duro, i si volen viure a plom, sense fotre ni brot, que no sigui a costa nostra, vagin tirin pel dret i instal·lin les seves possessions a la Villa i Corte. Au! Bon vent i barca nova.

 

Manel Mayor                                                               24 de Juliol de 2014