REFLEXIONS EN VEU ALTA

5-2

No sé si és un vici o bé una deixadesa, però a vegades dono coses per sabudes, malgrat no les hagi esmentat o no ho hagi fet del tot. Per això voldria començar dient, que malgrat que m’estimi molt la meva llengua i la meva cultura i em senti profundament català, no soc pas cap talibà que vulgui imposar la catalanitat per decret, ni tampoc obligar que tothom assimili per pebrots, la meva llengua i la meva cultura.

Un cop deixat aquest aspecte suficientment clar, voldria afegir que tinc respecte per tot aquell que també el té per mi i pels meus, per això no us ha de sonar gens ni mica estrany, que respecti al màxim a tots aquells, que només volen ser i sentir-se espanyols i que fins i tot els hi fa molta recança això de la independència i s’estimarien més continuar units a Espanya. Totes aquestes persones, que n’hi ha i que jo en conec unes quantes, no tenen cap necessitat d’insultar ni de manipular dades ni història, simplement és que aquests son els seus sentiments.

Ara per aquells que desbarren com posseïts, que insulten de manera indiscriminada, que manipulen tota mena de dades, que fins i tot se les inventen… Per a tots aquests, ni respecte ni pietat, tota aquesta mena de gent, que viu de la nostra pertinença a un estat que està en contra nostra, que per justificar els seus posicionaments, manipulen, inventen i falsifiquen, faré mans i mànigues per deixar-los al descobert, en pilotes, com ho diríem col·loquialment.

Mireu que cada dia, faig veritables esforços per ignorar a tota aquesta mena de gent, però no ho acabo d’aconseguir, ara surten aquest dropos que s’autoanomenen  societat civil, que si volguessin ser un xic equànimes es farien dir societat incivil, ara volen rebaixar la quantitat de participants a la Via catalana fins a 793.683, ni cas, de ben segur, que han estudiat les matemàtiques, al mateix lloc que l’Alícia i és clar es fan un embolic i les xifres no els hi quadren. Tots aquests, tal com jo mateix denunciava, en un dels meus escrits d’aquesta setmana, pertanyen a la cinquena columna i malgrat que fan multitud de catúfols, son gent perillosa i gens de fiar.

 

Manel Mayor                                                                 24 de Juliol de 2014