TOSSUDAMENT ALÇATS

Ara mateix, estem en una guerra de desinformació i mentides interessades, que sovint degeneren en prepotència i desqualificació.

N’hi ha que estan molt interessats a generar dubtes  sobre si es va proclamar o no, la república, a mi em sembla molt evident que sí, es va fer la declaració política de la independència en forma de república, però no es va implementar la llei de transitorietat, per tant, entenc que té validesa política però no pas jurídica.

Per tant, considero que en aquests moments estem en un impàs, generat pel cop d’estat del govern espanyol mitjançant la seva aplicació il·legal i il·legítima del 155.

Aquest dissabte a la manifestació de Barcelona en favor de la llibertat i la democràcia, moltíssima gent, a la vegada que reivindicava i exigia l’alliberament dels presos polítics, estava defensant la república.

Aquestes eleccions il·legítimes i il·legals convocades pel govern espanyol, les hem de convertir en un plebiscit, anem en llista única o en llistes separades, el que cal és fer un front comú com més ampli millor, que ens permeti guanyar per una majoria ben definida i a poder ser amb majoria de vots, que és quan ho convertiríem en un veritable plebiscit.

Manel Mayor                                      12 de novembre de 2017