TRANSPARÈNCIA

2015-Hot-Sale-Women-s-Sexy-Lingerie-Online-Shop-Transparent-Mermaid-Evening-Dress-COS-Dress-For

Quan aquest govern municipal va prendre possessió dels seus càrrecs, se’ns va prometre transparència i àmplia comunicació.

Vostès ja em perdonaran, però em fa l’efecte que això de la transparència no ho tenen pas massa clar i pel que fa a la comunicació… doncs sincerament, anem pel mateix camí.

A veure, suposo que quan anaven com a mínim a l’institut, varen sentir a parlar de l’existència d’objectes i materials transparents i d’altres que eren translúcids i uns tercers que eren opacs.

Voldria creure que s’han fet un embolic, ja que fa força temps que varen deixar els estudis i és clar, hi ha coses que amb el temps no és que s’oblidin, però hi ha una certa tendència a la confusió.

Ja que sembla que no ho tenen massa clar, els hi refrescaré la memòria: els materials transparents són aquells que deixen passar la llum i que a través d’ells es poden veure els objectes que hi ha a l’altre cantó, els translúcids són aquells que tot i deixar passar la llum, no deixen veure el que hi ha a l’altre costat i per últim els opacs, són aquells que no deixen passar la llum i evidentment tampoc es veu res a través d’ells.

Ja que els hi he refrescat la memòria, se n’adonaran que vostès de transparents res de res, en el millor dels casos translúcids i en la major part del temps, completament opacs.

Pel que fa a la comunicació, només un apunt per no allargar-me, és estar en contacte, en el seu cas amb el poble.

No voldria pas que s’ofenguessin, ja que he preferit fer una crítica amb clau d’humor i amb la meva ironia ganxona.

 

Manel Mayor                                                            12 d’agost de 2016