“TRIPLETA MÀGICA”

_dsc0367 _dsc0654_dsc0498

No sé si pot semblar molt exagerat, però per a nosaltres i tant va ser una jornada històrica, un vespre en el qual vàrem celebrar el nostre primer aniversari, acompanyats de dues colles grans com Xicots de Vilafranca i Castellers de Figueres, que a més a més són dues grans colles, ja només per aquest motiu, tots preveiem que seria una gran diada, però és que a més a més també, s’hi van afegir per ajudar i participar d’aquesta gran festa, membres d’Esperxats de Banyoles, Maduixots, algun amic de Minyons de Santa Cristina i també una bona representació dels Angelets del Vallespir.

Amb tot aquest acompanyament de luxe, no podíem pas fallar i no ho vàrem pas fer, no només això, sinó que amb només un any de vida, aquesta colla va aconseguir una fita mítica, l’anomenada tripleta màgica: Torre de 6 (2d6), tres de sis (3d6) i el quatre de sis (4d6).

Pe nosaltres, per aquesta joveníssima colla castellera, Els Castellers de les Gavarres, serà una diada molt difícil d’oblidar, durant poc més de dues hores, vàrem impregnar la vila de Caldes de Malavella, d’un fort ambient casteller i tots els que formem part de la família castellera en vam gaudir d’allò més.

Una Diada que per nosaltres va començar a Cassà, va passar per Llagostera i va concloure a Caldes de Malavella, els tres municipis que ens donen suport i ens subvencionen i que sense el seu ajut, difícilment hauríem aconseguit aquestes fites ni ens haguéssim plantejat aquests reptes.

Tota aquesta celebració va concloure amb un sopar de germanor i una bona estona de bona música, per acabar de fer festa grossa.

PD. Els més castellers ja haureu notat que no era la tripleta màgica, sinó que era la tripleta de sis i tot i que és una exageració, per a nosaltres ha estat tan important com si hagués estat la màgica, he deixat passar unes hores a veure si em renyaven i no ho han fet.

Manel Mayor                     20 de novembre de 2016