TVV

Avui mateix, mentre mirava el telenotícies tot dinant, he visionat la notícia ja sabuda però no per això menys lamentada, del tancament de la televisió valenciana, amb els ulls espurnejant d’impotència, per no poder-hi fer res i amb el cor ple de ràbia, he assistit des de la distància, a l’enèsim genocidi cultural, perpetrat per les forces feixistes o neofeixistes del PP, que tant li fa una cosa com l’altra.

Tot seguint les instruccions ideològiques de les FAES, es van carregar Tv3 al País Valencià, IB3 a ses Illes i ara Radio9 i TV9, la radio i televisió valencianes, han mort els mitjans audiovisuals públics del País Valencià.

Però no s’aturaran aquí, o si més no, aquesta és la seva intenció, ara van a per TV3 i Catalunya Radio, i per destruir el nostre sistema educatiu.

No podem restar aturats, ho hem de defensar amb ungles i dents, pam a pam, centímetre a centímetre.

Els executors d’aquest genocidi, que per discontinu no és menys sagnant ni menys perillós, no descansen mai, a voltes s’agafen alguna treva per distreure l’enemic i recuperar forces, però estan amatents a la seva tasca, que fa tres-cents anys que dura, en moren uns i els relleven uns altres, sempre disposats a seguir la seva sagrada missió, que no és altra que fer-nos desaparèixer com a poble.

Com es fa prou evident, hem d’estar alerta perquè ens volen obrir fronts múltiples, per dispersar les nostres forces com sempre han fet, però ara és l’hora de tancar files i preparar-nos per vèncer aquests exèrcits genocides i ho aconseguirem.

 

Manel Mayor                                                           29 de Novembre de 2013