UN PLE VERGONYANT

600-PLE-1Aquest darrer dijous he assistit a l’espectable més lamentable dels darrers anys en un ple municipal i m’he esperat fins avui per dir-hi la meva, ja que intento, encara que no sempre ho aconsegueixi, ser el màxim d’objectiu possible.

Pel que es veu, vostès es pensen que tenen una ment privilegiada i que tots els altres són uns rucs, els quals l’únic destí que tenen és plegar-se a la seva voluntat i és clar, quan algú gosa contradir-los, llavors la seva sortida és el total menyspreu, la desqualificació i fins i tot l’insult.

De tot això esmentat anteriorment, en aquest ple el senyor Saballs en va ser el seu màxim exponent, ja que ens va fer tota una exhibició de prepotència, fatxenderia i mala educació.

Abans d’arribar al final d’aquest escrit, voldria fer esment a unes desqualificacions que es va permetre el luxe de fer el senyor Muñoz, que per treure ferro a les ximpleries del seu company de govern, va decidir fer ell la intervenció, però amb tanta mala grapa, que per una banda li dóna peixet a Convergència, que tenen molta més representació que el seu partit i per l’altra es rabeja amb qui n’ha obtingut menys i sense anomenar-lo acusa Moviment d’esquerres d’haver pres una deriva que no du a res de positiu.

Miri senyor, Moviment d’esquerres té un defecte essencial, sí, que deriva sempre cap a l’esquerra, en canvi vostès fa temps que deriven cap al cantó contrari.

I és clar, no puc acabar sense fer esment del darrer atac del regidor Saballs a la regidora Dolors Ligero, cosa que va provocar que el senyor Pere Albó que també havia estat menyspreat i jo opino que també insultat anteriorment, s’aixequés i abandonés el ple juntament amb tots els regidors de CIU, cosa que va aprofitar el govern per acabar el ple i no donar la paraula al públic, com es pot suposar, després de contemplar aquests espectacles, vaig sortir de la sala de plens completament indignat.

La posterior disculpa del senyor Saballs, em sembla del tot insuficient, ja que només s’ha disculpat amb un part dels afectats pel menyspreu i l’insult continuats.

 

Manel Mayor                                                        27 d’agost de 2016