VISCA LA FESTA!!!

Amb el temps m’he anat tornant més torracollons i com que el ritme i la vida de jubilat m’ho permet, estic alerta i atent a tota mena de rumors i xafarderies del poble, bé, de la nostra ciutat, malgrat que a mi m’agradaria que continués essent poble, per raons òbvies, com ara, més proximitat més empatia, aquella sensació que coneixes a tothom i tothom et coneix…

Com que veig que estic divagant, em centraré amb els rumors i xafarderies que m’han arribat avui mateix.

Pel que m’ha arribat avui mateix, ahir es va organitzar un viatge en autocar fins a La Jonquera, pel que em diuen eren dos autocars, un de ple i l’altre no pas del tot. Es veu que la invitació va ser selectiva.

Els excursionistes hi van convençuts que tot està subvencionat pel nostre Ajuntament, ja que només els hi costa 10 € per cap i evidentment tota la broma costa força més.

Pel que he pogut esbrinar, l’excursió consistia en el viatge, dinar i turisme per la Jonquera i a més a més visita al Museu Dalí a Figueres.

Suposo que no hi va haver cap subvenció per visitar el prostíbul de la Jonquera, aquest extrem no me l’ha confirmat ningú, perdoneu, però en algun moment havia de deixar sortir la meva ironia, ganxona és clar.

El cas és que un cop allà se’ls hi va dir que no era pas l’Ajuntament que subvencionava tota aquesta disbauxa, sinó que qui ho feia era el partit (TPSF).

Pel que fa a nosaltres els ganxons, la despesa de fet també surt de les nostres butxaques, encara que sigui indirectament: assignació de Grup Municipal, assignació de grup de Consell Comarcal, assignació de Grup de la Diputació de Girona… una bona manera de conrear el terreny per aconseguir vots, voleu dir que no l’hi podem posar un altre nom?

Ja que qui paguem som els ganxons, els baix-empordanesos i els gironins… ho deixo al vostre criteri, ja que jo em limito a donar la meva opinió sobre rumors i xafarderies.

Manel Mayor                                  10 d’octubre de 2019