VOLEM VOTAR… I VOTAREM!!

sin-titulo-293

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malgrat que normalment procuro ignorar-los, hi ha moments en els quals ja no puc més i he respondre per força. Si, m’estic referint a aquesta colla d’impresentables, pocavergonyes, mal educats  i mentiders del PP.

Tot i que estic convençut que és públic i notori, ho argumentaré: em sembla del tot evident, que una gran part de la cúpula, del partit abans esmentat, pateix una mancança cultural, realment alarmant. Les matemàtiques, sabem que no son pas el seu fort, ens en ha donat proves fefaents, la senyora Alícia, avui el seu cap, també ens ha demostrat que aquesta assignatura, tampoc és el seu fort, doncs si ell creu que dos terços del Parlament no són majoria… Que s’ho faci mirar. La cultura lingüística, també la porten força malament, tots sabem la d’animalades que han arribat a fer i a dir, al País Valencià i més recientment a ses Illes, negant la unitat de la llengua i inventant-se’n una de nova i impedint o intentar impedir el seu ensenyament, a escoles, instituts i universitats.

En quan a la història, la seva ignorància ja és surrealista, bé, la seva ignorància i la seva dèria per manipular-la, ara ja no en tenen prou, de dir-nos per activa i per passiva, que Catalunya no és una Nació, sinó que ens surten dient, que els Països Catalans no existeixen, ni han existit mai, gran despesa intel·lectual la seva.

I no en tenen prou amb això, sinó que agafen el més llest de la classe, el ministre Margallo, i fan que s’inventi un informe de la ONU, en el que diu que l’esmenta’t organisme, no reconeixerà mai una Catalunya independent, au va home va…

Malgrat la guerra bruta dels seus serveis secrets, de la creuada dels profetes de la por, de les múltiples mentides, que hem d’aguantar dia si, dia també, de la multitud d’insults de tota mena, només pel fet de voler exercir de catans i lluitar de manera pacífica per la nostre llibertat, continuarem endavant, preguntarem quin País volen els nostres conciutadans i no els càpiga cap dubte, guanyarem i assolirem d’una vegada per totes, la nostra tant desitjada llibertat.

 

Manel Mayor                                                         7 de Maig de 2014