XIMPLE?

Leader of Podemos, a left-wing party that emerged out of the "Indignants" movement, Pablo Iglesias speaks during a press conference in Madrid on 2014 to speak about the party's eight percent result in last weekend's European elections. Podemos' eight percent win in last weekend's European elections, gave them five seats in the European Parliament. Although they still have a long way to go to really trouble Spain's establishment, the result took many observers by surprise since opinion polls had forecast only a two or three percent vote share for the party. AFP PHOTO / GERARD JULIENAquest, el noi de la cueta, en Pablo Iglesias cada cop que el sento parlar o llegeixo les bajanades que diu, em sembla més ximple, fins i tot me’n faig creus que un cervell tan limitat, hagi pogut encabir els coneixements necessaris per obtenir una llicenciatura.

Em sembla de molt mal gust, no només insultar al President de la Generalitat, que ell sí que representa als catalans, doncs no en va el varen votar una majoria, aquest xicot en canvi, no representa a ningú al meu País. I també trobo extremadament greu, la seva incontinència verbal insultant els holandesos, titllant-los, per dir-ho suau, de passants de drogues. Els seu cervell o el seu nivell cultural, no deu ser prou, per discernir entre un cau de consumidors de droga i un país que l’ha despenalitzat per foragitar les màfies.

I tampoc deu ser prou intel·ligent per intuir que quan algú es vol emmirallar amb Holanda, no fa expressament en aquest camp, sinó que ho fa en el seu desenvolupament econòmic, en el seu nivell social i en les seves llibertats, probablement massa per la seva curta visió.

També li voldria dir, que es pot estalviar les seves lliçons de democràcia i de dir-nos el que hem de fer i el que hem de pensar, que per fer-ho no l’hem pas de menester, ja ho podem fer solets, que sempre ho veurem més clar, que algú que no en té ni la més remota idea, de què som i què pensem els catalans.

 

Manel Mayor                                                       10 de setembre de 2015