TENIM PRESSA!!

165871_4058475232608_635032882_nDes de la meva humilitat de polític de secció local, quedo meravellat de la volguda ignorància d’alguns “opinadors”  o pròpiament dits opinants, en referència als pressupostos i les polítiques econòmiques de la Generalitat. Em costa de creure que sigui ignorància, més aviat tinc tendència a creure – i perdoneu l’expressió – que és mala llet.

En quan a pressupostos us puc remetre a una blocada de no fa gaires dies: http://manelmayor.blog.cat/2013/06/07/pressupostos/ i referent a les polítiques econòmiques contraposades al camí cap a la independència, mereixen un capítol a part.

Primer de tot, sembla com si no s’adonessin, de la gravetat en que es troba aquest nostre país. A veure, si la nostra desastrosa situació econòmica i financera, es deu, apart de la crisi econòmica mundial, a estar condemnats al caprici continuat dels diferents governs de Madrid, com se’ls hi acudeix contraposar secessió i creació de llocs de treball? Ens prenen per imbècils? Senyors meus, si ja es preveuen uns ingressos tan minsos, que ni tan sols ens permetran cobrir les nostres necessitats bàsiques, i que per intentar mantenir el màxim de serveis, s’haurà de pressionar el govern perquè creï impostos nous, com carai volen que es facin polítiques de creació de nous llocs de treball?

I ja per acabar, unes quantes afirmacions, que segurament els hi faran molta gràcia, perquè com que no els falta de res, tampoc hi ha gaires coses que els preocupin.

Encara que els hi costi d’entendre, tenim pressa, molta pressa, perquè el nostre país se’ns està desfent a les mans, perquè hi ha molta gent que pateix, ni ha que ja no tenen res i la cosa apunta a anar molt pitjor, per tot això entre moltes altres qüestions, ens és extremadament urgent, avançar cap a l’estat propi, per poder gestionar tots els nostres recursos, per poder fer nosaltres les nostres lleis, que ens permetin avançar i sobretot ser nosaltres mateixos.

De debò creuen que no és lògic que tinguem pressa? Que tinguem molta pressa?

 

Manel Mayor                                                                                   12 de Juny de 2013