AU VA!! FEM NETEJA!!

Mapa PanamaPel que sembla, l’afer dels papers de Panamà ha escandalitzat a molta gent, de fet, podríem dir que genèricament ha escandalitzat la gent, igualment també per a molta gent o per a la gent en general, va tenir un gran impacte la corrupció generalitzada dins el PP.

Doncs que voleu que us digui, sense ànims de fer-me el fatxenda, ni ganes de fer-me l’espavilat, a mi no m’ha sorprès o per ser un xic més exacte, no m’ha sorprès gaire i m’explicaré:

Els que ja tenim una certa edat i vàrem viure la dictadura o estaria més ben dit que la vàrem patir, sabem de sobres que un dels pilars en què se sustentava l’esmentat règim era la corrupció sistemàtica i tots sabem com es va passar d’un règim a l’altre, amb la famosa transició, que ja em perdonareu, però jo l’anomeno la renúncia.

La renúncia a eliminar de la vida pública, tota aquella gent que sostenia i en vivia d’aquell règim fastigós i corrupte, resultat? La corrupció ha campat sense fre i sense mesura i el que em meravella de debò, és que n’hi hagi que s’estranyin i es fotin el cap contra les parets. Senyors, d’una comuna només en pot sortir merda i d’un estat manejat per corruptes, només en pot sortir corrupció. Perdó, per als joves que no estigueu avesats al llenguatge d’abans, us vull fer un aclariment, la comuna a què em refereixo, és la d’anar a fer les necessitats fisiològiques, que és el que hi havia abans dels wàters amb aigua corrent d’avui en dia, no voldria que ningú ho confongués amb una comunitat qualsevol.

Si volem ser normals, un dia o altre haurem de fer neteja i ara pot ser el moment. Au vinga, arremanguem-nos i anem per feina, fem neteja i construïm un estat nou, el nostre.

 

Manel Mayor                                                   10 d’abril de 2016