BON VIATGE JUANJO

Bé company, t’ha arribat l’hora de fer el gran viatge, aquell del qual no es torna mai, com amic teu, et desitjo que et sigui lleu.

Com bé deies tu, un amic gaudeix de les alegries del seus amics i pateix per les seves penes, ara als teus amics ens ha tocat la malaurança d’haver-te perdut, si més no físicament, ja que els que t’hem apreciat de debò, no t’oblidarem.

No sé si en això ets com jo, perquè no n’hem parlat mai, tot i que em sembla que hem arribat a parlar de tot, deu ser que tu tampoc t’ho vas acabar d’empassar mai allò de l’altra vida, però en cas que fos veritat, que no els hi passi res… sigues igual de torracollons i provocador com has estat sempre i en tot cas, guarda’m lloc per quan em toqui a mi.

He posat una fotografia que ens varen fer i jo per fer broma vaig eliminar les panxes, en volia posar una altra que ens la varen fer ben segur que per collonar-nos, però per nosaltres va ser i ha estat sempre una mostra de la nostra amistat, que ha perdurat en el temps, però no l’he sabut trobar.

A reveure company Juanjo!!! 

Manel Mayor                                            19 de desembre de 2022