CACERA DE BRUIXES

forcadell-efe-620x349

El vistiplau dels partits unionistes envers la manipulació del TC, que nega la sobirania del Parlament de Catalunya, deu ser conseqüència de creure que aquest parlament és de fireta i de resultes d’això els seus parlamentaris també ho són. Si fossin conseqüents i tinguessin un mínim de dignitat, haurien de dimitir, ja que cobrar el que cobren per ser parlamentaris de fireta…

Ara que estem en plena cacera de bruixes, Carme Forcadell, Artur Mas, Francesc Homs… aquest cap de setmana per obra i gràcia del PSOE, serà investit Mariano Rajoy i com a conseqüència d’aquest fet, podríem assistir al desmembrament del PSOE o el que vindria a ser pràcticament el mateix, la ruptura de la federació PSC-PSOE al cap de quaranta anys i una possible crisi amb les federacions basques i valencianes.

Tot plegat per una fixació crònica, producte d’un nacionalisme encarcarat, retrògrad i sectari, que professen tant el PP, com una part molt important del PSOE. Nacionalisme que els ha empès a menystenir l’estabilitat del partit i un canvi al govern espanyol, a la possibilitat d’un referèndum a Catalunya com a concessió a un pacte d’investidura, tot plegat molt lamentable.

La fugida endavant del PP, secundada pel PSOE per activa uns cops i per passiva d’altres, comença amb la llarga manipulació de l’Estatut, primer al Congrés Espanyol per part del PSOE i després al TC per part del PP, aquesta darrera, un cop aprovat el migrat Estatut que en va quedar, tant pel Congrés com pel Senat i ratificat en referèndum a Catalunya.

Del 2010 ençà que no parem, des del moment que els jutges del TC porten la política pel que fa a Catalunya, menyspreant el que decideixen els parlamentaris, que de fet són els únics representants del poble, ja que aquest els ha elegit, que hem entrat en una cursa frenètica, en la qual se’ns volen canviar les regles sobre la marxa i se’ns volen imposar unes lleis que es manipulen a la carta…

Manel Mayor                                                     25 d’octubre de 2016