SENSE MANIES

600-parkingAl Ple d’aquest mes d’octubre, el punt estrella, si més no perquè va ser el més debatut, sense cap mena de dubte va ser el referent a l’aparcament de la Corxera, encara que de moment només estigui en marxa l’estudi de viabilitat.

Avui però, deixaré la meva opinió sobre el tema per a un proper escrit i em centraré en el tarannà d’aquest equip de govern, una manera de ser i de fer, que va des de la desqualificació, al menyspreu i a la prepotència i vorejant gairebé l’insult.

Voldria fer esment de les pujades de to del senyor Muñoz, que demostren que quan no té prou arguments per rebatre les afirmacions de l’adversari polític, passa a aixecar la veu i a menysprear l’oponent.

El portaveu del govern municipal, el senyor Vilà, encara és més punyent, sense anar més lluny, en la seva rèplica als arguments esgrimits per l’oposició, va ignorar completament els arguments del senyor Albó, malgrat que aquest hagués fet un gran desplegament de dades i per descomptat d’arguments ben fonamentats i simplement va replicar a la senyora Ligero.

Del regidor d’urbanisme, tothom coneix el seu tarannà i la seva poca tolerància envers els que li porten la contrària, segurament per això mateix, no replica els temes que ell mateix ha exposat i li passen la responsabilitat al portaveu del govern.

Per si no n’hi hagués prou, varen demostrar abastament la seva incapacitat per a la transparència i la seva ignorància del significat de la participació ciutadana, ja que deixen entreveure que per ells, l’esmentada participació s’ha de limitar a votar cada quatre anys.

Tot plegat com ja deuen suposar, fa els plens molt difícils de pair, donat que pel que sembla no li donen la importància que es mereix, ni al ple com a òrgan màxim de poder municipal, ni a la resta de regidors que formen part del consistori, que no ho oblidem, representen igualment als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols, malgrat que no formin part del govern.

Manel Mayor                                                 30 d’octubre de 2016