CAMPANYA ELECTORAL

12106815_1169523696395833_6961174430700224484_nAbans de res, dir que encara que la fotografia no tingui res a veure amb el text, l’he triat perquè no n’he trobat cap que m’acabés de fer el pes.

Avui, a manca d’una setmana i escaig per les pròximes eleccions, hi ha una flaire a l’ambient, clarament electoralista, això vol dir que se senten i es llegeixen ximpleries de l’alçada d’un campanar, mentides de la mida d’un camp de futbol i certs polítics que demostren tenir la pell molt fina, que volen amagar el seu veritable ego i que s’ofenen quan els hi etzibes veritats manifestes.

Avui, Vilaweb feia una publicació sobre la ferma voluntat de l’alcalde de Celrà, a no plegar-se a la voluntat de la JEC, que vol que enretiri l’estelada de la façana de l’ajuntament, nosaltres no la traurem, que ho facin ells, manifestava. Mentre ho estava llegint, m’he adonat que en un racó hi havia un titular, en el qual Dolors Montserrat es queixava que la titllaven d’unionista i que aquest vocabulari l’estigmatitzava, n’estic farta, manifestava.

Quan he llegit aquestes manifestacions de la candidata del PP, m’he quedat molt sorprès. Senyora meva, el seu partit declara i ha declarat del dret i del revés, que vol i que lluitarà de totes les maneres possibles per la unitat d’Espanya i contra els independentistes. Igual que a mi em titllen d’independentista, perquè vull la independència de Catalunya i l’únic que vull és ser independent i no independentista, el més lògic és que vostè estigui classificada com a unionista, amb la diferència que vostè és candidata al Congrés de Madrid i jo no.

De fet, he començat a llegir aquest article, perquè he pensat coi, ja hi tornem a ser i tot obrint la publicació he fet la següent reflexió: igual, igual que el govern municipal de Sant Feliu de Guíxols, que els hi va faltar temps per treure-la i això que no és a la façana sinó al davant.

 

Manel Mayor                                                 12 de desembre de 2015