CASTELLERS DE LES GAVARRES

DSCF9918Quan encara no fa ni dues hores de l’estrena oficiosa, dels Castellers de les Gavarres a Llagostera, em poso a escriure quatre línies dedicades al fet, que no per senzill ha estat menys emocionant.

He destacat que la presentació era oficiosa, perquè ni tant sols anàvem uniformats, tothom portava la roba que sol dur als assajos, per tant podríem dir, que encara ens queda fer la de debò, que de fet serà molt més vistosa, si més no així ho hem d’esperar.

La vida d’aquesta colla castellera és extremadament curta, doncs té encara no dos mesos, estem parlant doncs d’un grup molt jove, l’experiència castellera del qual, rau en els castellers vinguts d’una altra colla i en els que venen de colles universitàries, n’hi ha però que tenen les dues experiències a l’hora.

Ha estat un actuació senzilla però vistosa, s’han muntat dos pd3 (dos pilars de tres) i un pd4 (un pilar de quatre), carregats i descarregats amb molta solvència, comptant amb una nombrosa col·laboració del públic Llagosterenc, a l’hora de reforçar les pinyes.

Ha estat una actuació curta, però prou reeixida, en la que el nombrós públic, ha aplaudit amb moltes ganes i amb la il·lusió de fer-se seva la colla, doncs cal dir, que des del primer dia que vàrem començar a fer tallers de castells, va ser un èxit d’assistència i acabo aquest escrit, amb el desig que aquest projecte podríem dir que encara embrionari, qualli de debò, en aquesta població que tant bé ens ha acollit des del començament.

 

Manel Mayor                                                    05 de setembre de 2015