JA HI SOM MÉS A PROP

780_0008_5371518_750x422Pel que sembla i el que es veu, darrerament el que ven i molt, és la ximpleria que els que volem la independència de Catalunya, volem imposar-la, que volem imposar també la catalanització a tothom… Mirin, res més lluny de la realitat, nosaltres el que volem és ser lliures i construir la República Catalana per a tothom, pels qui volem ser catalans i pels qui no ho volen ser.

Es tracta de voler ser ciutadans lliures o súbdits i en aquesta disjuntiva, per a mi evidentment no hi ha color. El nostre futur si no ens movem d’allà on som, és molt clar, anem de caps a l’abisme, per molta propaganda barata que ens facin els ministres espanyols i en canvi si afrontem l’aventura de la llibertat, tindrem les eines per a construir un País millor.

Avui llegint la premsa diària, veig que el ministre Margallo reclama la seva quota de Catalunya, la que li pertany com a espanyol, en un primer moment he quedat parat, aleshores ho he entès, reclama la quota que li pertany com a dret de conquesta, perquè si reclama la seva quota com a inversor net, li puc ben assegurar que la seva quota és zero.

També per afegir més llenya al foc, l’Alcaldessa de Barcelona, va i es despenja dient que la manifestació per la Diada organitzada per l’ANC, és electoralista i que per tant no hi assistirà. Sense ànims de generar polèmica, jo em pregunto, no serà electoralista aquesta postura? Perquè posats a dir bestieses en podem dir un munt.

Estem a vint-i-tres dies del gran dia, del que pot canviar-ho tot i que jo espero amb totes les meves forces que sigui així, perquè ara sí, comenci d’una vegada per totes el viatge sense retorn cap a la llibertat definitiva, aquella que ens ha de tornar la dignitat, com a persones i com a poble.

 

Manel Mayor                                                     04 de setembre de 2015