CAUSA GENERAL CONTRA L’INDEPENDENTISME

Aquest ultra judici al món independentista que ja ha fet públiques les acusacions de la fiscalia de l’estat i de l’extrema dreta (vox), no és més que una causa general a l’estil de la que va perpetrar el franquisme i que talment com aquella ja té les sentències escrites.

De fet una de les acusacions es basa a donar com a fet real, allò que haurien d’haver fet o sigui defensar les institucions i les resolucions parlamentàries contra la violència de l’estat, que aquesta mateixa acusació dóna com a evident, fets que com tothom sap, mai no es varen arribar a produir.

Crec que aquest judici servirà per fer obrir els ulls a tots aquells que tenen una bona fe increïble i que malgrat tot segueixen confiant en la justícia i que d’una vegada per totes ens centrem en l’origen de tot plegat, que no és més que el procés i la declaració d’independència i anem treballant per implementar-la en opinió d’alguns i en fer-ne una declaració real i efectiva segons l’opinió d’altres.

També servirà per fer aterrar al món real de la justícia espanyola, a tots aquells que confien a poder treure de la presó els nostres presos polítics i adonar-se que això només serà possible amb la república o sigui que se’ns gira feina perquè el seu sacrifici no hagi estat en va.

Tot l’expressat en els paràgrafs anteriors no eximeix dels errors i les mancances dels nostres dirigents en tot aquest procés, que espero i desitjo que no s’hagi acabat aquí.

Manel Mayor                                     05 de novembre de 2018