COSES MEVES

DSCF8572

Que Sant Feliu és un lloc peculiar, cada dia que passa n’estic més convençut, a part de ser tan diferents d’altres llocs, que som capaços d’instal·lar faroles al bell mig de les voreres, no sé si amb el desig premeditat de fer la punyeta als veïns, doncs seria molt més assenyat que fossin a un cantó o l’altre, a la part de dins o bé a la de fora.

Suposo que molts de vosaltres recordareu, que degut a les obres que han afectat durant tants mesos el carrer Boera, fins al mes de juny si no recordo malament, no s’ha pogut accedir al carrer Sant Magdalena, des del carrer Zorrilla. Per fi es va canviar la direcció del carrer Barcelona i es va eliminar aquest problema momentani, però ara resulta que un cop acabades les obres i el carrer Boera ja és operatiu, el problema és just al contrari, ja que el carrer Boera té la mateixa direcció.

Tal vegada haurem d’esperar sis mesos més, per tornar a la normalitat o com que aquest aspecte, el de la direcció dels carrers, també s’ordena de manera diguem-ne peculiar, per no dir-ho de forma més agressiva i això és imputable als tècnics, pot ser que ja els hi estigui bé.

No, no critico per criticar, ja que hi ha zones en les quals hi ha o hi ha hagut en determinats moments tres i quatre carrers paral·lels de la mateixa direcció i fins i tot alguns que desemboquen a la mateixa via l’un contra l’altre, però com que aquest meu Sant Feliu, és un lloc tan peculiar…

Segurament el regidor de torn, alguna cosa hi tindrà a dir, però igual ja li està bé, com que som a Sant Feliu…

 

Manel Mayor                                           19 d’agost de 2015