COTORRES EN FAMÍLIA

DSC_0007

Fa molts de dies que no estic gens inspirat, segurament és que tinc el cap en altres llocs i m’és força complicat fer l’esforç de concentrar-me, en canvi tinc ganes de passejar, contemplar o simplement badar.

L’altre dia, vaig agafar els trastos de fotografia i vaig sortir a passejar sense tenir cap idea en concret i sense saber del cert si faria alguna fotografia i ves per on, em trobo amb aquesta família de cotorres a la vista, sí, ja sé que sempre hi són i que n’hi ha forces més, però no es deixen pas veure així com així i a vegades quan es deixen veure, no portes els estris adients.

No sé si us agradarà la instantània, que per cert no va ser pas l’única que vaig fer, però és la que he triat per ensenyar. Caminant, bé, caminar, caminar… seria més adient dir-ne passejar, sense rumb fix i sense cap pensament en concret, de tant en tant surten aquestes oportunitats.

 

Manel Mayor                                              29 de febrer de 2016