DEIXADESA O INCOMPETÈNCIA?

Avui vull parlar d’aquest edifici que mostra la fotografia, de fet fa molt que em volta pel cap posar-me a escriure sobre el tema i de fet no sabia ben bé com posar-m’hi, ja que hi ha més d’un punt de vista per enfocar-ho.

Fa més de trenta anys que estem així, aguantant aquesta andròmina que genera porqueria dins i fora en tot el seu voltant, a part del perill que entranya per la mainada que s’hi enfila, de fet els nois i noies d’entre trenta-cinc i quaranta anys del barri i els seus voltants, s’hi ha enfilat com a mínim un cop, això sense comptar algun desvagat i algun rodamón que un moment o altre hi ha fet vida una temporada.

Els veïns en som testimonis d’alguna colònia de gats i sobretot de rates, no pas gens petites per cert, que és clar en ser tan prolífiques com són i amb l’amplitud d’habitatge que tenen, no vull ni pensar amb la magnitud de població d’aquests rosegadors.

Per si això no fos poc, també hi tenim una molt considerable colònia de coloms, molt ben alimentats per cert, ja que una veïna se’n cuida de portar pa moll i altres restes de menjar que tot i ser molts no donen l’abast a acabar-s’ho tot i aquest rebost tan ben proveït, l’aprofiten les rates per alimentar-se tot sortint d’excursió quan hi ha poc moviment.

Suposo que ja us en podeu fer una idea d’aquest magnífic parc temàtic que tenim a l’abast, ja que a part dels animals visibles n’hi poden haver a l’interior que no s’han deixat veure mai.

Aquest problema el va voler solucionar l’anterior alcalde, tal com va comunicar en un ple de l’anterior legislatura, però o bé perquè va rebre pressions de gent poderosa o bé perquè no va poder disposar dels diners adients per solucionar el plet, la cosa va quedar aturada.

L’actual govern que com és públic i notori disposa de diners a dojo i els  malgasta, ni tan sols ha fet esment d’aquest problema que no poden pas dir que desconeixen, perquè tant govern com oposició actual en la seva gran majoria formaven part d’aquest consistori.

Manel Mayor                                 10 de maig de 2018