EMPRENYAT

324571Estic molt i molt emprenyat, però no hi puc fer res més que seguir lluitant, encara que entre els uns i els altres m’ho estan posant difícil i complicat.

Vull fer humilment unes quantes reflexions, però el que no faré és jutjar a ningú, més que res, perquè em manquen dades per fer-ho, però deixem-nos de retòrica i anem al gra.

Tirar endavant els pressupostos, és de les tasques més importants de l’any, si no la que més, de tasques parlamentàries, estic parlant, per tant no em sembla gaire assenyat fer una esmena a la totalitat, ja que això significa bloquejar el debat parlamentari dels esmentats pressupostos i no m’estic referint només a la CUP.

Evidentment, que es pot estar en desacord amb aquests pressupostos, fet d’altra banda ben legítim, però obligar a prorrogar els pressupostos, ja em perdonareu, no trobo que sigui una decisió gaire intel·ligent, quan tenien al seu abast el fer diferents esmenes, per mostrar el seu desacord, però els pressupostos haguessin tirat endavant, que per molt que els puguem trobar molt de dretes, d’entrada ja eren millor que els anteriors i amb l’aportació d’esmenes, s’hagueren pogut millorar.

Ja he manifestat més amunt, que les meves crítiques no anaven només cap a la CUP, sinó que anaven dirigides a tots els grups que diuen que són d’esquerres, des d’aquesta modesta tribuna, només els hi vull fer un prec: demostreu-m’ho!! Probablement jo i molts altres com jo ens quedarem un xic més tranquils.

 

Manel Mayor                                                    09 de juny de 2016

2 pensaments a “EMPRENYAT

 1. Des del carinyo Manel. La veritat és que no entenc que els partits polítics hagin d’acceptar uns pressupostos amb els que no estan d’acord, i que no puguin presentar en seu parlamentària els pressupostos que ells creuen que millor responen als interessos de la societat, sota el seu punt de vista. No sé si milloren els anteriors, doncs uns diuen que sí i els altres que no. Però el cas és que els partits tenen tota la legitimitat per actuar com creguin convenient, siguin de dretes o d’esquerres. Entenc que Junts s’emprenyi amb la CUP doncs segons ells hi ha engany, però també puc entendre a la CUP que s’emprenyi amb Junts, doncs no han complert l’acord del camí per la independència que defensen, i no és pot negar que la CUP, en aquest sentit, no ha enganyat mai. I és cert, tindrem els mateixos pressupostos de l’any passat, i el mateixos diners per qüestions socials (sí, això que diuen de manera perversa que van dirigits a la gent, com si els altres anessin destinats a altres coses que no siguem les persones) però, amb 800 milions d’euros en tindran prou per a solucionar el tema de sanitat, i el d’educació i el d’assistència social, dependència, i per crear 10 ambaixades i estructures d’Estat? No, ni de bon tros.
  Sincerament crec que la societat catalana es mereix quelcom més que accions merament de rentat de cara com, sense conèixer en profunditat, crec que representen aquests pressupostos.

  • Crec que queda palès en el meu escrit, que ni vull jutjar a ningú, ni tampoc ningú està obligat a seguir els arguments d’altri, però no em sembla la millor solució, fer una esmena a la totalitat, quan es poden fer totes les esmenes que hom consideri adients i llavors sí, si el govern de torn no és capaç de negociar allò que els altres partits consideren, és el moment de votar en contra.
   De totes maneres, ja en parlarem “face a face” i et demostraré que en l’esperit del meu escrit, no hi ha cap mena de coacció a la llibertat d’acció de totes les formacions polítiques.
   Una abraçada, amic torracollons

Els comentaris estan tancats.