JARDINS URBANS (SEGONA PART)

_DSC0007Renoi!! Em deia una veïna tota emprenyada, això que varen dir que cada primer dijous farien dissabte, quan ens tocarà a nosaltres? Mira noi, mira, quins pebrots que tenen aquests de l’ajuntament, hòstia que aviat semblarà la selva de l’Amazones!!

Me la vaig mirar amb un somriure sorneguer i en aquell moment no vaig arribar a contestar, però el que si vaig fer, va ser pensar per mi: quanta raó que té!! Jo, la veritat no sóc pas cap tècnic en la matèria, però em sembla si més no curiós, que a totes les voreres del municipi, hagin arrelat tota mena d’herbes i no és pas per dir-ho, però amb una ufanor extraordinària.

No sé si és que a part de fer-me vell i rondinaire, m’ha passat per alt alguna moda, que per altra banda,  ja podria ser, perquè com tothom sap, amb això de la moda he anat sempre molt per lliure.

A part de torracollons i curiós, també sóc sempre o gairebé sempre, del parer de preguntar als meus convilatans, si vaig errat, molt o poc, en les meves apreciacions crítiques i hem arribat a la conclusió, que cap de nosaltres no recorda uns jardins de vorera tant i tan ufanosos, de fet, igual que la meva veïna i com que som gent de bona fe, ens quedem amb el dubte neguitós, de si ens ha passat per alt, alguna moda urbana o algun decret d’altes esferes.

Ah, això del títol, que diu segona part, és perquè temps enrere, mesos, jo diria, ja vaig tocar aquest tema.

 

Manel Mayor                                                        11 de juny de 2016