EN BLANC I NEGRE

Quan començo a escriure aquestes ratlles encara no sé cap resultat ni  tan sols parcial, de fet encara no ha tancat els col·legis electorals, però segons una estimació molt seriosa i de tota confiança, és per posar-se a tremolar, tenim moltes possibilitats que puguin formar govern el tripartit fatxa.

No sabeu pas com m’agradaria que per una vegada no l’encertés, que hagués comès un error numèric que li tergiversés tot, però la veritat no ho veig pas possible.

Malauradament, sí ningú hi posa remei, podem tornar a viure en blanc i negre com la fotografia que encapçala aquest escrit, sí, en blanc i negre com en els foscos temps del franquisme, els temps del n.o.d.o, preparem-nos pel més que possible tancament de TV3 i una gran i barroera manipulació de tots els mitjans de comunicació.

No us voldria pas amargar l’existència, perquè això que apunto és una possibilitat que té molts de números de ser certa, esperem però que l’opció que hem votat tingui prou força per debilitar el tripartit fatxa de la punyeta.

Manel Mayor                                   28 d’abril de 2019