ESTAT D’EXCEPCIÓ

Amb un cinisme indecent completament exempt d’ignorància, el ministre de l’interior s’està afartant de llençar merda sobre l’independentisme, titllant-lo de violent, fent veure que ignora el que s’amaga darrere dels disturbis d’aquesta setmana.

Sap perfectament que és una violència orquestrada des del seu voltant, això sí, sabent que els quatre caps calents s’hi afegiran de bona gana i els hi faran la feina més planera i de passada quedarà emmascarada tota la planificació que ha quedat palesa, gràcies a les imatges enregistrades per periodistes i particulars.

Ah, no em voldria pas deixar una dada que em sembla important, tots els disturbis han començat cada dia, quan ja era fosc i s’havien donat per acabades les manifestacions i “estranyament, els atonyinats sempre han estat els que anaven amb la cara descoberta” és casualitat no? Doncs mireu, jo amb les casualitats no hi crec pas.

Amb tota aquesta feina ben muntada, ens avisa entre línies, que està preparant l’estat d’excepció, allò que li estan demanant per activa i per passiva els seus amics de C’S, el mateix que li exigeixen els del PP i els fatxes de VOX.

Ara només li queda que els sicaris de la premsa venuda a l’estat, escampin sense escrúpols que a Catalunya es viu un caos irrespirable i que és perillós circular pels carrers i ja té la coartada perfecta: exèrcit al carrer, la Guàrdia Civil campant pels carrers amb la fatxenderia que els caracteritza i au, hòstia va, hòstia ve i tota la culpa és dels independentistes.

La fotografia d’avui és una mostra del rebuig a la violència.

Manel Mayor                                  20 d’octubre de 2019