QUI SÓN ELS VIOLENTS?

Em fa tot l’efecte que es pensen que som idiotes o retardats, estem farts de manipulacions barroeres a càrrec de mitjans de comunicació venuts als poders fàctics, que no és que no informin, és que desinformen i menteixen descaradament.

Molt farts també de veure com el president del govern en funcions i el seu ministre de l’interior, no deixen de mentir i llançar merda cap al govern de la Generalitat, l’independentisme i tot el seu entorn.

Em sembla que haurem de redefinir que és i que significa violència, mireu, de fet us deixaré un enllaç que ho defineix força bé, si no la violència en general sí la que s’està exercint aquesta setmana per part de les forces d’ordre (?) públic.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/mes-324/que-es-la-sindrome-de-sherwood/video/5943061/

En fi que no hi ha més cec que aquell que hi vol veure i el que és pitjor encara, aquell que veu el que no existeix, simplement perquè li diuen.

Aquesta setmana m’he afartat, de fet ens hem afartat tots plegats de veure imatges de violència gratuïta, que si es veu fragmentada, no es veu en tota la seva magnitud, hem vist contínuament la bestialitat, la crueltat i l’extrema violència d’una policia que en comptes d’anomenar-la o d’anomenar-les, forces d’ordre públic, n’hauríem de dir forces de desordre públic.

Manel Mayor                                       24 d’octubre de 2019