FALSES PROMESES O COM PORTAR A L’HORT ALS ELECTORS

iglesias-en-sevillaRenoi! La promesa de referèndum a Catalunya, de Podemos, ha durat ben bé de Nadal a sant Esteve, com aquell que diu, de fet, pels que ens ho hem mirat amb aire marcadament escèptic, no ha estat cap sorpresa, la sorpresa era que hi hagués tanta gent de bona fe, que caigués altre cop en el mateix parany.

Sí, ja sé que cada cop que deixo anar la meva opinió, sobre el líder de Podemos o de la de Barcelona en comú, genero polèmica, però és que els fets, fins ara m’estan donant la raó, si més no, aquesta és la meva opinió.

De Pablo Iglesias, he de dir que em reafirmo en la meva opinió, que és un arribista, un producte de plató de televisió i un líder amb peus de fang, que menteix tant o més que els qui ataca, sí home, aquells de la “CASTA”, doncs resulta que aquest senyor, aquell que vaig gosar anomenar, el noi de cua, té exactament els mateixos tics, que aquests polítics que menteixen descaradament i a consciència, només per intentar guanyar eleccions.

Aquest mateix personatge, ha passat de voler enfrontar els catalans amb arrels andaluses i extremenyes amb els altres catalans, a les eleccions al Parlament de Catalunya, a prometre un referèndum, per guanyar vots a eleccions del Congrés espanyol i ja veiem que a l’hora de la veritat, “DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO”, de fet, ja hi estem prou acostumats, les promeses que vénen de la “VILLA I CORTE” sempre són falses promeses, perquè quatre ingenus els hi donin suport i un cop aconseguits els seus objectius, se’n desdiuen de tot.

Ara és el torn dels seus socis catalans, si més no, haurien d’explicar perquè prometen allò que saben o haurien de saber, que no seria possible, el referèndum i el grup propi.

 

Manel Mayor                                        23 de gener de 2016