FENT UN PETIT REPÀS (2)

Bé, ara que ja som al mes d’agost, reprenc el petit repàs que vaig començar el darrer dia de juliol.

Afegint que una altra de les meves peculiaritats és la meva manca de disciplina personal i una mena d’anarquia en el meu funcionament diari, tot i que he estat i sóc estricte en algunes normatives, tant socials, com professionals, com també esportives, remarco les esportives, perquè em puc trobar que algun dels molts jugadors de futbol que han passat per les meves mans, em repliqui dient que els imposava una disciplina espartana, que és cert, però no estava exempta d’un bon tracte personal.

Ara, actualment, sóc més indisciplinat i anàrquic que no havia estat mai, per mi han desaparegut els horaris de tota mena i baso la meva activitat una mica com faig amb l’escriptura, deixo fluir la inspiració.

Per acabar de dir tota la veritat, aquest comportament només es trenca quan dedico el meu temps a la Colla Castellera de la qual formo part, en sóc el president i evidentment exercint el càrrec no puc ser ni anàrquic ni indisciplinat.

En poques pinzellades podeu veure que sóc força contradictori i malgrat tot conseqüent amb la meva manera de ser, sí, abans que ningú de les meves amistats m’ho retregui, he de dir que en una altra de les meves passions, la fotografia, també sóc autodidacte i indisciplinat i força anàrquic i evidentment també tiro de la meva inspiració, que té molt a veure amb el meu estat d’ànim.

Manel Mayor                                          03 d’agost de 2019