GRÀCIES NURI

11215743_1152013934813476_5051744896510412090_nNormalment quan parlo de Sant Feliu, és per criticar tot el que no m’agrada o bé per recordar com era la meva ciutat anys enrere, però avui ho enfocaré cap a una altra direcció.

Malauradament durant un espai llarg de temps, només hem sortit a televisió com a població, per afers desagradables, delictes, detencions, desgràcies… Sort que a l’estiu hi hem aparegut sovint, però per coses agradables com el Festival de la Porta Ferrada, mireu, fins i tot no me’n sabia a venir.

Ara que el festival ja s’ha acabat, es continua parlant de Sant Feliu per a coses bones i tot gràcies a la Nuri, sí, la Núria Astor, que amb les seves fotografies fantàstiques, ens ha posat de cop al mapa, ja que les seves imatges de Sant Feliu, surten sovint a TV3, a l’espai Temps, tot un luxe.

Avui no volia parlar de res que fos molt transcendent, ves per on, però avui he pensat amb la Nuri, que cada dia ens regala la vista, amb unes quantes fotografies fetes de bon matí i déu n’hi do la transcendència que tenen.

Aquest és un humil homenatge, a una dona que s’estima molt aquesta ciutat que és la seva i com he manifestat més amunt, cada dia ens fa un regal, senzill, però de qualitat, gràcies Nuri.

Evidentment, la fotografia que encapçala l’escrit és de la Nuri.

 

Manel Mayor                                                   07 de setembre de 2015