LLIÇONS

DSCF8523Avui no tinc bon dia, fins i tot com diu un bon amic, es podria dir que tinc el iogurt agre o per dir-ho clarament i perdoneu la grolleria, estic de mala llet.

Volia escriure sobre aquests poca-soltes que busquen espantar-nos, tot llaçant-nos amenaces de tota mena, com avui l’impresentable Morenés, però vist el meu estat d’ànim, m’estimo més fer-ho de forma més genèrica, perquè avui les diria molt grosses.

Els que em llegiu amb assiduïtat, sabeu que he escrit més d’un cop sobre els que donen o volen donar lliçons, que voleu que us digui, em treu de polleguera, no suporto la fatxenderia dels que ho fan i n’hi ha fins i tot que ho fan amb certa freqüència.

Amb el benentès que el que dóna o intenta donar lliçons. No imparteix coneixements, ni tan sols els divulga, sinó que es limita a menystenir als que son objecte de les seves fanfarronades, dient-los implícitament explícita que són uns rucs i que gràcies a ell o ella, sabran el que han de fer.

De sempre, de fet de tota la meva vida, he intentat aprendre de tothom, de més grans i de més joves, amb més cultura que jo i amb menys i puc dir que me n’he sortit força bé, segurament que si no he après més, ha estat per culpa meva.

La meva eterna gratitud, a tots aquells que han contribuït a fer de mi una millor persona, a tots aquells que han divulgat coneixements i també de manera molt especial, a tots aquells que m’han impartit coneixements, els que sempre consideraré els meus mestres, tant els que ja no hi són, com els que encara em complauen amb la seva presència.

 

Manel Mayor                                                   08 de setembre de 2015