IDEES SOLTES, PENSAMENTS DISPERSOS

DSCF7994Quan m’he posat davant l’ordinador, no en tenia ni idea del tema pel qual em decidiria, el que tenia molt clar és que no volia parlar de política, ni nacional ni municipal ni…

Estic decidit a establir una treva, ja que estem sota el regnat de “Sa Majestat el Rei Carnestoltes”, l’únic rei, juntament amb els de l’orient, que estic disposat a venerar i com que estem en dies de rauxa i disbauxa, ben propis de la setmana de carnaval, aquest escrit en podria ben bé quedar-ne afectat.

Diu la dita, que per carnaval tot si val, però tot i aquesta dispensa, a la qual en certa manera em puc acollir, no ho faré pas per parlar de carnaval de Sant Feliu, no fos que trepitgés alguns ulls de poll, per tant, tot i que m’hi deixaré caure, per veure la rua i saludar amics i coneguts, no en faré comentaris ni crítiques prèvies, no descarto però, si veig quelcom que no m’agradi o digne de ser criticat, deixar-ho anar en un proper article.

M’imagino o més ben dit, gairebé podria assegurar, que algun d’aquests il·luminats que presumeixen de saber “llegir entre línies”, en traurà afirmacions que no he fet i ni tan sols he insinuat, però aquest és un risc prou conegut, per aquells que estem disposats a expressar la nostra opinió mitjançant l’escriptura.

Ha passat el que em temia, aquest escrit ha resultat ser una disbauxa d’idees, tal com correspon en aquests dies de festa desenfrenada: bon carnaval a tothom!!!

 

Manel Mayor                                                      05 de febrer de 2016