FEIXISTES, NO EM TOQUEU ELS PEBROTS!!

les-milicies-us-necesitemAvui ja m’han tocat els pebrots, i he decidit de facto, trencar la treva que vaig establir ahir.

Com que no m’agrada contestar comentaris idiotes al facebook, he decidit fer la meva aportació històrica al meu bloc.

Vaig haver d’aguantar durant tota la dictadura, de manera constant i sense cap base històrica, que es cremaven esglésies amb el vistiplau del govern comunista de Catalunya; i mireu, jo que dec ser de molt bona fe, creia que ningú tindria la barra de dir tals barbaritats en ple segle vint-i-u.

Avui he comprovat que estava completament equivocat, ja que he vist escrit ni més ni menys, que el govern del front popular cremava esglésies i afusellava indiscriminadament o de manera aleatòria, pel cas tant li fot. A veure, s’ha de ser o bé molt ignorant o molt fill de puta per fer afirmacions d’aquesta mena.

A veure, d’entrada, a Catalunya hi havia un govern d’ERC, que va guanyar les eleccions el 1932, el qual va ser destituït el 1934, per la dreta reaccionaria, que va suspendre l’autonomia i els va empresonar i a conseqüència de la victòria del front popular al Congrés de Madrid, el 1936, que els va treure de la presó, van tornar a governar.

Dit això, vull deixar clar, primer, que a Catalunya no va governar mai el front popular, segon, que el seu legítim govern no va cometre mai aquestes barbaritats i per últim, deixar clar que aquests fets són atribuïbles als anarquistes i que es varen produir, de resultes del cop d’estat perpetrat pels militars espanyols i inspirat per les dretes reaccionàries espanyoles.

Un darrer apunt, els comunistes del PSUC, van formar part del govern, després i a resultes del fallit cop d’estat i la guerra que va venir després.

Manel Mayor                                                 06 de febrer de 2016