IMPRESENTABLES

1441923556_667976_1441923654_noticia_normalEl-presidente-del-Gobierno-y-d_54436140418_54028874188_960_639

Avui us adonareu, que el meu escrit traspua una mala llet que no és gaire o gens habitual en aquesta tribuna que és el meu bloc.

És que quan parlo d’aquesta mena de gent m’indigno de manera automàtica, m’estic referint a n’aquests impresentables de C’S, els quals basen tota la seva acció política en l’insult, l’improperi i la desqualificació sistemàtics, sense oblidar-nos de la seva ofensiva continuada, en contra de la llengua natural de Catalunya i de tot el faci olor de català, encara que sigui lleugerament.

Aquests individus que fan de cavall de Troia de manera totalment impune i continuada, que provoquen en quant tenen la mínima ocasió i a més ho fan de forma barroera i amb total manca d’educació, tenen la barra de voler donar-nos lliçons de democràcia, s’ha de ser molt poca-solta i molt barrut…

Pel que es veu, aquesta fauna porta a tot arreu allà on actua, la mateixa manera de fer. Avui sense anar més lluny, mentre feia un volt pel passeig, he vist la seva marca, s’han dedicat a tapar tots els cartells de Junts pel Sí, amb cartells seus amb l’efígie de la seva cap de llista a Barcelona, els altres es veu que no els molesten, molt democràtic tot plegat…

No en parlo gaire sovint d’aquesta gent, per no donar-los una rellevància que ni tenen ni es mereixen, però avui no me n’he pogut estar. Segur que esteu pensant, renoi i del PP no en parla aquest? Doncs sí, d’aquests també en parlaré, de fet ja ho faig més o menys sovint, tot i que no els hi vull fer propaganda. Sí amb la Sánchez Camacho estàvem distrets, amb aquest dropo que han col·locat de cap de llista, també tindrem material per parlar-ne.

Aquest personatge, en Garcia Albiol, tot el que té d’alt ho té de ruc, ens demostra cada dia que de cultura poqueta, en canvi de xenofòbia en té per donar i per vendre. El seu minvat cervell, l’hi deu impedir adonar-se que cada cop que obre la boca la caga, ell que és un expert en crides xenòfobes, ens vol donar lliçons de convivència, quins pebrots que té!! D’aquesta democràcia que diu defensar, de ben segur que no en té ni la més remota idea del que significa, sinó no s’explicaria la seva penúltima rucada: si guanya el sí, farem una gran manifestació per oposar-nos… patètic, com he manifestat al principi d’aquest paràgraf, tot el que té d’alt ho té de burro.

Tot i que em podria estendre molt més, ho deixaré aquí, ja que no es mereixen que els hi faci més divulgació.

 

Manel Mayor                                                            17 de setembre de 2015