INDECENTS!!!

13434814_10208877906736990_2713921146855591070_nCada cop que aquests de la UEFA han fet el ridícul i han quedat com el que són: uns feixistes ignorants, fatxendes i prepotents, no m’ha valgut la pena fer cap mena de manifestació, pensant que un club com el Barça ja faria prou.

Ara però, veient les seves actuacions, hi vull dir la meva, considero que no són només uns incompetents, sinó que fins i tot podríem dir, que són uns delinqüents indecents.

Mirant la fotografia que encapçala aquest escrit, és que se m’acaben els adjectius. Per mostrar i enarborar banderes estelades de manera totalment pacífica, una multa de 150.000 €, per muntar una batalla campal amb ferits greus i algú amb perill de deixar-hi la pell, a part de destrosses innombrables, un advertiment.

Mirant atentament les dues instantànies, ja es veu claríssimament, que els de les banderes estan organitzant greus desordres públics, amb perill evident de lesions físiques, en canvi els que van amb el tors nu, es veu claríssimament que encara que llencin objectes de tota mena, estan fent manifestacions pacífiques de suport a les seves respectives seleccions… tot això és clar, des de l’òptica obtusa i malaltissa d’aquests il·luminats de la UEFA, que per ser suau i benèvol, són més inútils que unes ulleres de sol dins una mina.

 

Manel Mayor                                                          14 de juny de 2016