INFORMACIÓ O JOCS DE MANS?

imatge_large

Portem ja més d’un mes, amb la conya d’aquest butlletí informatiu que s’ha tret de la màniga aquest el nostre govern municipal, una publicació que no ens surt de franc precisament, una despesa llargament criticada, ja que considerem que seria de molt bon estalviar.

De fet, en ple segle XXI, en l’era de la comunicació total, no ens cal retrocedir a mitjans de segle XX, simplement per explicar les excel·lències del govern i la seva vida i miracles, sí, ja ho sé bé prou que se’ns ha venut que l’oposició també hi té el seu espai, una estratègia per tenir-nos callats i per si no fos prou, contents i enganyats.

No, no, no estic pas criticant per criticar, resulta que la magnànima cessió d’espai a l’oposició a les planes d’aquest butlletí, es redueix a mil caràcters amb espais inclosos, que ve a resultar un xic més de set tuits, evidentment això inclou títol i signatura, com ho intitularia un dibuixant de còmics: sense paraules.

Que si m’ha agafat de sorpresa? No, gens ni mica, perquè segons la meva humil opinió, calia ser molt ingenu, per creure en gentileses de qui no és gentil, ni en actituds magnànimes de qui no ho és pas, ans el contrari, és justament el resultat que calia esperar de qui ha fet de la fatxenderia i la prepotència, la seva bandera.

 

Manel Mayor                                                 24 de juliol de 2016