QUANTA PORQUERIA!!!

13775389_512927932229519_3926425374322427985_nEstem a punt de patir una vaga de recollida d’escombraries i com que la neteja viària també depèn de la mateixa empresa… segons sembla, la porqueria crida la porqueria, perquè és tan fàcil i tan impune, deixar les escombraries en mig del carrer, com llençar merda al damunt de les persones de manera indiscriminada.

Fem una mica de memòria històrica, l’actual contracte d’escombraries, es va signar l’any 2008 en temps de quadripartit (TXSF-ERC- PSC-ICV), el regidor responsable de la recollida i la neteja viària era de TXSF i sí, el varen signar aquestes formacions, que si per si algú no se n’adona, tornen a ser al govern excepte ICV.

Per si encara volem recordar més dades, les discrepàncies en aquell govern, les va originar precisament la manera com es netejava i es recollien les deixalles al nostre municipi i encara una mica més, de resultes d’això o amb això com a excusa, TXSF va sortir del govern i tot seguit va muntar una moció de censura a l’alcalde d’aleshores, amb la col·laboració necessària i imprescindible de CIU i amb el necessari suport del senyor Pere Luque.

He fet tota aquesta exposició de dades, perquè quan es fa memòria, cal fer-la del tot, no s’hi val a dir-ne només el que ens interessa, ah!! Una que no em puc deixar al tinter, a l’actual govern, aquest criticat contracte li deu semblar prou bé, ja que en el seu moment va decidir prorrogar-lo.

 

Manel Mayor                                                              26 de juliol de 2016