LA BUTLLA DE L’IBEX 35

Si tota aquesta colla de polítics que varen assistir al famós sopar de l’IBEX35 tinguessin un mínim de vergonya (vergüenza torera que dirien els mitjans castellans), ja haurien dimitit en bloc.

I encara tenen la barra d’exigir als ciutadans normals que facin bondat, que segueixin les directrius del govern, no als milionaris, al fatxerio dominant, tota la caterva amb la qual van compartir taula en aquell multitudinari àpat de jet set… no, a aquests personatges se’ls hi perdona tot, no en va són els que remenen les cireres, els que posen i treuen governs, sí aquells que manen de debò.

Sí, no m’ho vull pas deixar, aquells que quan aquests personatges polítics acaben la seva carrera, després d’haver fet tots els favors que calia, els instal·len en aquells consells d’administració, als quals ni tan sols hi acudeixen, però amb unes nòmines espaterrants.

I veient totes aquestes disbauxes, totes aquestes barbaritats, volen que el jovent els hi segueixi la veta? Si el que és estrany i fins i tot incomprensible, és que no es revoltin, home…

Manel Mayor                               31 d’octubre de 2020