LISTERIOSI

Quants dies fa, ja que hi ha gent hospitalitzada, alguns morts, dones que avorten de manera espontània?… i tot per culpa d’una carn en males condicions, que segons sembla en tenen la certesa de la seva procedència i incomprensiblement tot just estan elaborant l’informe.

Importa molt poc que es mori gent i d’altra ingressi en estat greu en centres hospitalaris… és clar que no n’hi ha cap que sigui famós, ni que tingui les butxaques ben plenes, que sigui ric o molt ric, vaja.

Segurament que si aquest frau amb resultat de mort, l’hagués comès algun petit empresari que tot just se’n surt per anar fent bullir l’olla, ja estaria acusat d’homicidi involuntari o d’imprudència temerària amb resultat de mort, com a mínim i probablement amb pena de presó preventiva o amb molta sort en llibertat sota fiança.

Però contràriament a tot això, el representant de la Junta d’Andalusia té la barra i la pocavergonya de titllar d’histèrics, als que gosen queixar-se i demanar responsabilitats, tot plegat molt llastimós, una vergonya, vaja.

Manel Mayor                                      30 d’agost de 2019