MANIPULACIÓ BARROERA

que-del-Fuente-mes-Catalunya_ARAIMA20140201_0095_13

Tot veient la manipulació barroera, que en fan els “Montoro bois”, de les balances fiscals, capitanejats pel senyor de la Fuente, encara llegeixo que hi ha veus amb una bona fe impactant, que diuen que hi ha dues maneres de fer-les, basant-se en el flux monetari o bé en el flux de benefici.

Abans de donar la meva modesta opinió, vull donar la d’un economista de gran prestigi, la ideologia del qual no té res a veure amb la meva. L’esmentat economista diu efectivament, que només hi ha dues maneres de calcular les balances fiscals, bé o malament i afegeix que per lògica la manera idònia o adient per calcular-les, es la de flux monetari.

Segons la meva modesta opinió, que tot i no ser economista ni res que s’hi assembli, tinc un criteri contrastat, crec que aplicar en el nostre cas, aplicar el mètode del flux del benefici, és una completa fal·làcia i un insult a la intel·ligència. Ens volen encolomar que una inversió per exemple al “Museo del Prado”, és un benefici per nosaltres, quan l’únic beneficiat és Madrid i la seva comunitat autònoma, que les faraòniques despeses d’Aves sense passatgers, son un benefici per nosaltres, que fer un quarter de la Guàrdia Civil a Majadahonda, també és un benefici per Catalunya… Au va home va, aneu a pastar fang i les motos les veneu a Derbi home.

I tot veient com aquests pocavergonyes se’n en foten de nosaltres i que van clarament contra el nostre País i la seva subsistència, encara surten quatre il·luminats glorificant les terceres vies, que ens hem begut l’enteniment? Au va home va, el que hem de fer i el més aviat possible, és fotre el camp d’aquest estat, ple de corruptes i delinqüents.

 

Manel Mayor                                                           23 de Juliol de 2014