NO CAL QUE S’HI ESFORCIN

0-58

Crec que tots els qui estem més o menys implicats políticament, en aquest procés tant engrescador de la independència del nostre País, sabem i estem plenament convençuts, que totes les nostres organitzacions estan farcides de talps unionistes. Malgrat que alguns s’ho pensin, tampoc és que anem amb el lliri a la mà, probablement ens falta a tots plegats, un xic més de mala llet.

Vista la imatge aquesta que solem donar o volen fer creure que donem, aquests elements d’ultra dreta de “manos limpias?” tenen la barra, de fer gala d’una enorme prepotència i esbomben a tort i a dret, que tenen talps escampats a l’ANC, a Òmnium, als partits polítics… En fi a tot aquella entitat que faci olor de independència, amb el suport i els diners de les clavegueres de l’Estat, directament gestionades pel Ministeri de l’Interior.

Bé, tampoc ens expliquen gaire res de nou, si més no, posen a la llum pública allò que molts de nosaltres sabem i denunciem, per estar en alerta contínua, com ho diria… Deixen amb el cul a l’aire a més d’un. Probablement el seu objectiu, sigui un altre, podria ser que ens volguessin espantar per aquests camins? La tornen a errar de nou, la por, ja fa temps que l’hem foragitat del tot dels nostres cors i de les nostres ments.

Bé senyors unionistes, estem preparats per la lluita, estem preparats per guanyar aquella guerra, que va començar fa més de tres segles i de la qual hem perdut moltes batalles, però que estem segurs que guanyarem la darrera i amb ella la guerra.

 

Manel Mayor                                                          08 d’Agost de 2014