POLÍTICA SÍ, DEMANDES NO.

105902-sant-feliu-de-guixols-el-passeig-de-sant-feliuTinc una sensació de no política certament esgarrifant, si voleu per ser un xic més suau, en podríem dir preocupant, sí, estic parlant de la meva ciutat, de Sant Feliu.

Amb aquest equip de govern que ens havia promès l’excel·lència, de moment no hem vist cap acció política per destacar, ara això sí, embolics els que vulgueu, desfer tot el que havien engegat a l’anterior govern, també, bé, excepte les obres d’enderrocament, que han de permetre la construcció de l’hotel Elke, que dit sigui de passada, és un projecte que han continuat, encara que tinguin la temptació de posar-se’n la medalla.

Per postres i per acabar d’emprenyar, una campanya electoral farcida d’animalades i en canvi sense projectes polítics. Hem passat de tenir profetes de la por, amb l’anunci de totes les plagues hagudes i per haver, fins i tot les Bíbliques, a profetes que ens anuncien que veuen la veritat absoluta, però és clar només del procés d’independència. Això no arribarà enlloc (Muñoz dixit), si guanyem nosaltres, l’independentisme s’ha acabat (Girauta dixit). He triat aquests dos perquè els vaig sentir de viva veu, a l’un en persona i a l’altre per televisió, però no són pas els únics.

Tornant a Sant Feliu, espero que el nostre govern s’ho repensi i deixi d’apagar focs amb gasolina i sobretot que posseeixin un xic d’humilitat, així pot ser que reconeguin els seus errors, perquè tapar uns errors amb uns altres o intentar-ho, no condueix a res de bo.

Per acompanyar aquest escrit no sabia quina fotografia posar-hi, m’he decidit per aquesta del nostre passeig, que també ens haurem de replantejar.

 

Manel Mayor                                               06 de desembre de 2015