PROTECCIÓ DE DADES? O LA GRAN COLLONADA?

portada_operadores_catalanesAixò de la protecció de dades, és ben bé una gran collonada, per una banda et volen encolomar grans gestors per protegir les teves dades, mentre per l’altra, veus que a les teves dades particulars i intimes, tot bitxo vivent hi té accés.

Aquí, passem de veure com li foten una multa esparverant a l’ANC, perquè uns hackers o uns crackers, que tampoc sé l’ús que en volien fer, es van introduir als seus serveis informàtics i varen potinejar les dades o ho van intentar, a donar lliure accés a multinacionals, companyies d’assegurances, companyies telefòniques… perquè et martiritzin constantment, cosa que demostra de manera molt evident, que a aquells de l’altiplà, els importa tres parells de collons la protecció de les meves dades i les dels meus conciutadans, el que els importa de debò és fer la punyeta i erosionar a tothom que faci quelcom per la independència del meu país.

Tornant al quid de la qüestió, m’agradaria que algú, si és que pot, m’aclarís aquest enigma: com és possible, que les meves dades estiguin a l’abast de totes les multinacionals hagudes i per haver, tot i que jo en cap moment les hi he donat.

Si algú és capaç d’aclarir-m’ho, li agrairia que no intentés portar-me a l’hort, dient-me que tal vegada les hi he donat a algú per internet, perquè en això de la protecció de dades tots hi estem o hi hauríem d’estar obligats.

 

Manel Mayor                                                     28 de març de 2016